Proizvodi

U svom sastavu KGL ima radionicu za izradu drvene stolarije. Pored radnih, konferencijskih i klub stolova, ormana, kuhinjskih elemenata, vrata, prozora i drugih proizvoda, preduzeće pruža usluge kantovanja i sečenja univera po meri. Kancelarijski nameštaj je jedan od najtraženijih, iz širokog proizvodnog asortimana ove radionice.

U sastavu pogona niskogradnje nalazi se asfaltna baza za proizvodnju više vrsta asfalta: bito šljunak(BNS-32 D, BNS-22 D, BNS-32 C, BNS-22 C), bituagregat BNS-22 Sa i asfalt beton(AB-11, AB-8, AB-4). Iz savremenog nacina proizvodnje dobija se asfalt visokog kvaliteta, a svaka vrsta poseduje i odgovarajuci sertifikat. Pored proizvodnje, KGL vrši i ugradnju asfaltne mase. Ova delatnost firme brzo se razvilja i postala je jedna od primarnih delatnosti KGL-a.

Svi gotovi proizvodi od betona, poseduju neophodne ateste i kotiraju se veoma visoko po svom kvalitetu. Proizvodi ovog tipa veoma su traženi, a KGL je upravo velikim obimom proizvodnje i kvalitetom, izvršio značajan proboj na tržištu i zauzeo primat u regionu. Na betonskoj bazi proizvode se sledeći gotovi proizvodi: sve vrste betonskih cevi prečnika od 300 do 1000 milimetara, šljaka blokovi 39x20x20, betonski ivićnjaci raznih dimenzija, betonski stubovi (pravi i kosi), betonska galanterija – žardinjere, sve vrste betonskih ploca raznih dimenzija (izrada po porudžbini), završni i ravni prstenovi za kanalizaciju itd.

KGL u svojim proizvodnim postrojenjima ima i pogon za izradu profila od PVC materijala. Kompletna izrada vrši se po ugledu na savremene proizvodne pogone svetskih proizvođača, a profili se odlikuju visokom stopom kvaliteta kao i raznovrsnošcu. Ovaj ogranak proizvodnje je relativno mlad, ali je brzo stekao poverenje stalnih saradnika.